keskiviikko 17. elokuuta 2011

Ostettiin EI-OOTA, vko 33

Pieni miinus siitä, että laatupalaverin ja materiaalien valitsemisen jälkeen saimme kirjeen, että haluamiamme keittiön kaapinovia ei enää ole saatavilla. Hassua, että laatupalaverissa lyödään meidän osalta kaikki lukkoon ja jos jotain muutoksia/lisäyksiä haluamme jälkikäteen, niistä veloitetaan 300 € + muutostyön hinta. Sitten kun Puustelli lopettaa haluamiemme kaapinovien valmistuksen ja Kastelli ilmoittaa tästä meille, niin me emme tietenkään saa mitään hyvitystä vaikka joudumme valitsemaan meidän mielestämme huonomman vaihtoehdon kaapinovet.

 
Valitsimme Fino Silverin tilalle Fino Anthrazit -harmaansävyiset kaapinovet. Välitilalaatta edelleen harmaa ja pöytätaso tumma kivijäljitelmä laminaatti ja lattia Upofloorin Prestige -laminaatti. 

Alempi kuva otettu salaman kanssa ja ylempi ilman salamaa.

perjantai 5. elokuuta 2011

Maaperätutkimus ja laatupalaveri, vko 31

Maaperätutkimus oli tänään ja ihan hyvältä vaikutti, ettei pitäisi järjetöntä kalliota olla talon alla. Kivistä moreenia ja siltti-/savikerros päällä. Kantavuus riittää hyvin meidän talolle, eli ei tarvitse ainakaan paaluttaa. Maata pois, soraa tilalle ja kunnon tärytystä, niin se on riittävä meidän talolle.

Kastellilla pidettiin laatupalaveri, jossa oli myös mukana meidän vastaava työnjohtaja. Valittiin materiaalit ja haluttiin tällaiset:

Keittiöön olisi tulossa Puustellin Fino Silver kaapinovet, harmaa välitilalaatta ja pöytätaso tumma kivijäljitelmä laminaatti.

Takka on Uuniseppien Ankkuri -malli (ilman tuota sivupöytää). Otettiin kaarevana yksiovisena ja mustalla kromiluukulla.
Lattiaksi tulee Upofloorin Balterio -laminaatti. Sävy on Vitality Diplomat 468 Prestige. 

Kodinhoitohuoneen ja WC:n laatat on harmaat ja seinät valkoiset.

maanantai 1. elokuuta 2011

KVV-, IV ja vastaava työnjohtaja valittu

Pyysimme useampaa Vastaavaa työnjohtajaa tontilla käymään heinäkuussa ja nyt löysimme oikein mukavan ja asiantuntevan miehen. Valitsimme Pääsuunnittelijaksi/Vastaavaksi työnjohtajaksi sekä samalla KVV- ja IV -vastaavaksi Jaicon Oy / Janne Airaksen.