tiistai 31. heinäkuuta 2012

Sisustamista ja hankintoja

Viikko ja kaksi päivää ollaan asuttu uudessa kodissa. Paljon on pitänyt ostella kaikenlaista ja vielä on tavarat aika hujan hajan. Mutta kyllä se tästä. :)

Tällainen sohva tilattiin eilen ja saadaan se ensi viikolla:


Meidän makuuhuoneen vaatehuone saatiin tänään sisustettua korihyllyillä ja sinne saa nyt paljon tavaraa. Voi olla että hankitaan tuonne päälle vielä hyllyt niin saa täyden hyödyn. Paremmin saa nyt kenkiä, laukkuja, vaatteita yms. laatikoihin kun ei ole vain iso pahvilaatikkopino.
Televisio saatiin pari päivää sitten asennettua olohuoneen seinälle ja vähän tuotti haasteita saada 60" seinätelineellä kiinni. Ompelu/työtilaan hankin 2m pitkän ompelupöydän ja lokerikkohyllyn, johon saa tuotteita esille. Vielä pitää tilata kulmapöytä kahdella tasolla kankaita varten. Näistä kuvia myöhemmin ja lisää taas paremmalla ajalla. :)

2 kommenttia:

  1. Onnea uuteen kotiin :) Meillä samankokoinen tv, ja vahvistettiin levytysvaiheessa takan viereinen seinä paksulla vanerilla. Muuten ei uskaltais tohon kipsiin ripustaa. Ja samat korit löytyy täälläkin vaatehuoneesta!

    VastaaPoista
  2. Moikka! Meillä on juurikin samanlainen talo tulossa, muutetaan syyskuussa. Kiinnostaa tuo vaatehuone, mistä löytyi tuollainen säilytysjärjestelmä ja paljonko maksoi?

    VastaaPoista