perjantai 5. lokakuuta 2012

Maalari maalasi taloa, oranssia ja valkoista

Tässä syksyn mittaan ollaan maalailtu ulkoseiniä aina sään salliessa. Valittiin oranssinsävyinen tehosteväri ja seinien värinä on vaalea kerman sävy eli ei siis ihan vitivalkoinen. Maalarinvalkoisella sävyllä tulee ikkunoiden ja ovien karmit ja kulmalistat yms., jotka vielä osittain maalaamatta. Sokkeli maalataan ensi keväänä harmaaksi.

Paljon on kaikkea tekemistä koko ajan ja sisätiloissakin on mennyt kauemmin kun odotin. Yksi syy on tietysti se, että aiemmassa asunnossa oli ulkovarasto, jota nyt vielä ei ole, niin tavarat on vierashuoneessa laatikoissa lattiasta kattoon. =D Kaappien, pöytien, lamppujen ja sohvan hankkimisessakin meni hetki ja vieläkin pitäisi jotain hyllyä hankkia vierashuoneeseen, että saa tavaroita pois laatikoista. Myöskin kun itse ollaan vanhempieni avustuksella maalattu, niin sekin vie yllättävän paljon aikaa. (Tässä kohtaa kiittelen ettei valittu kaksikerroksista taloa!)

Kaivinkoneen pitäisi tulla ensi viikolla tasoittamaan takapiha, levittämään sinne mullat ja etupihalle/autopaikoille pitäisi levitellä tummanharmaata kivituhkaa. Terassinteko ja nurmikon istutus menee ensi kesälle, joten tervetuloa taas ensi vuonna orjatyöleirille kaikki ahkerat apulaiset! =D



1 kommentti:

  1. Hei, osaatko sanoa tuon oranssinsävyisen tehostevärin koodin/numeron ?

    VastaaPoista