keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Väliaikatiedotus, vko 16

Blogissa on ollut pari viikkoa hiljaiseloa, sillä meidän perheeseen syntyi pieni pääsiäistyttönen. <3 Talollakaan ei ole kummoista tänä aikana tapahtunut.

Viime viikolla oli maalari saanut sisäseinät maalattua valkoiseksi. Pesuhuoneen ja kodinhoitohuoneen laatat tuli Pukkilasta ja mies kantoi 680 kg edestä laattoja sisälle. Viikonloppuna käytiin siivoilemassa tonttia kun lumen alta paljastui melkoisia roskavuoria. Vielä täytyy pariin otteeseen palata siivoilemaan... :D Lisäksi meidän pitäisi toukokuun alkuun mennessä itse maalata otsalaudat valkoiseksi, sillä sadevesikourujen asennuksen jälkeen otsalautoja on melko vaikea maalata. Käytiin siis tänään ostamassa 5,5 metriset tikkaat ja pensseleitä. Lisäksi tuli ostettua tärylätkä (maantiivistin), jotta saadaan pihaa tehtyä kesällä kuntoon. Vielä se vaatii maan poisvientiä ja soraa sekä multaa tilalle.

Nyt sitten odotellaan, että rakennusporukka tulee asentamaan katon mdf-paneelit ja huhtikuun lopussa mitataan betonilattian kosteus ja sen jälkeen on lattialaminaattien asennus. Puustellin keittiön kalusteet tulevat toukokuun alussa ja samoin väliovet. Alla pari kuvaa makuuhuoneiden seinistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti