sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Lapioitiin soraa ja tärytettiin...

...koko päivä. Mitenhän monta kottikärryllistä tuohon monttuun pitää vielä upottaa, ennen kun se alkaisi olemaan oikealla tasolla... *Syvä huokaus* Toissapäivänä kun oltiin maalailemassa taloa, niin silloinkin tuli samalla lapioitua kuoppaa umpeen.

ENNEN


JÄLKEEN - TÄNÄÄNVähän se vaatii vielä soran lapioimista, jotta pystyy yli ajamaan sillä katuliittymälausunnossa tossa kohtaa menee pihatie ja kulku tontille. =D Kyseiset kaksi isoa kaivoa ovat kunnan viemäreitä ja tuo pienin kaivo on meidän vesisulku. Vesihuoltolaitokselta kävivät tällä viikolla nostamassa toista kaivoa, koska se oli alunperin jätetty hassusti eri tasolle kuten ylimmässä kuvassa näkyy.


Tässä vielä tämänhetkinen kuva julkisivun päädystä.

Kuva Bilteman sivuilta

Loppuun muuten pakko vielä sanoa, että jos meinaatte kuskata hiekkaa tai soraa, niin älkää ostako Biltemasta niitä halvimpia kottikärryjä. =D Ne on meinaan joka suuntaan killissä eikä niillä heti uutenakaan pystynyt ajamaan suoraan. Pitääkin muistaa ottaa kuva niistä.. Renkaassakin lukee vielä "Not for highway use" - ei kyllä heti tulisi mieleen lähteä moottoritielle. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti