lauantai 23. kesäkuuta 2012

Käyttöönottotarkastus tulossa, ehkä, vko 25

Ensi viikon perjantaina olisi alustavasti käyttöönottotarkastus = muuttotarkastus sovittuna. :) Siksi Ehkä, koska meillä ei ole vielä puukiuas paikallaan, eikä itseasiassa olla saatu vielä koko härveliä, mutta sen pitäisi olla tulossa pian. Tosin sama vastaus taisi olla jo kaksi kuukautta sitten... Käyttöönottotarkastuksen yksi kohta on, että kiuas ja saunan kaiteet ovat kunnolla kiinnitetyt. Lauteet saimme perjantaina ja asentaja tulee laittamaan ne ensi keskiviikkona. Laatoittaja tulee asentamaan kiukaan (heti kun se saadaan) ja samalla kerralla laittaa keittiön, wc:n ja kodinhoitohuoneen seinien laattojen saumaukset.

Maanantaina sovitaan Terawatin kanssa aika tapaamiselle, jossa meille opastetaan ilmanvaihtokoneen toiminta. Maanantaina tulee myös työnjohtaja talolle ja katsotaan paperiasiat kuntoon ja niihin allekirjoitukset.

Mutta vau! Mehän saatetaan jo viikon päästä olla muuttopuuhissa. :) Tosin, talolla on vielä jonkin verran korjattavaa, enkä usko, että niitä kaikkia saadaan ensi viikolla vielä tehtyä, kun pitää maalarinkin tulla vielä. Eli nuo korjaukset saattavat vielä aiheuttaa viivytystä. Mutta alunperinhän talon piti olla valmis elokuussa viikolla 34 ja ensi viikko on viikko 26. Eli n. 2 kuukautta etuajassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti