torstai 14. kesäkuuta 2012

Lähikuvaa ränneistä ja sadevesisuppiloiden valintaa

Alla muutamia tarkempia kuvia ränneistä, seinätikkaista ja kattosillasta yms., jotka asennettiin pari viikkoa sitten. Käytiin eilen katsomassa sadevesisuppiloita (rännikaivoja) kun ne meidän pitää itse asentaa.

5 kpl pitäisi ostaa jonkinmoisia suppiloita ja pari tuollaista säätöputkea.2 kommenttia:

 1. Tosi kiva on ollut seurata teidän talon rakentamista. Meillähän alkoi samalla viikolla cityeconomy 100:n rakentaminen kun teillä. Nyt vihdoin on meillä talo valmis! Maananaina Kastelli luovuttaa sen, eli juhannus taitaa mennä muuttopuuhissa :) Hyvältä teillä näyttää, tsemppiä loppumetreille!! -Tia

  VastaaPoista
 2. Voi että, onnea uuteen kotiin! :) Muistankin kun laitoit rakentamisen alussa viestiä. :) Meillä on enää oikeastaan puukiuasta, lauteita sekä keittiön laatoituksen saumausta vaille valmis talo. Plus pieniä korjauksia..

  Olisi kiva nähdä teidän talosta kuvia, mm. laatoista, lattiasta ja keittiön kaapeista. Itse silloin valittaessa niitä mietittiin, että mahtaako sopia kaikki yhteen ja millainen siitä lopputuloksesta tulee. :) Pystytköhän lähettämään sähköpostiini muutaman kuvan: janika@netti.fi ?

  Menikö teillä rakentaminen hyvin? Ei mitään ihmeempää ongelmaa tms.? Minkä väriseksi meinaatte maalata ulkoseinät?

  Janika

  VastaaPoista