lauantai 16. kesäkuuta 2012

Siivousta

Kävimme tänään ahkeroimassa talolla (kiitoksia taas vanhemmilleni avusta) ja siitähän tuli jo ihan asuttavan näköinen. :) Mieli tekisi jo kantaa tavarat sisään, mutta ehkäpä vielä tämän kuun lopussa se voisi olla mahdollistakin.

Keittiö (älkää katsoko pöytätasoja, niitä ei ole siivottu)

Olohuone

Eteinen

Eteinen

WC

Hanoista tulee vettä ja vessat toimii !

1 kommentti:

 1. Moi!

  Saisinko kysyä aikataulusta: Teillä näyttäis lattialaatta olevan valettu helmikuun alussa, ja jo nyt talo on siis melkein valmis. Mitä teille sanottiin laatan kuivumisesta?

  Meidän raksa on teidän raksaa pari kuukautta jäljessä (rakenteilla Economy 124 pk-seudulle, valu tehty huhtikuun alussa), ja koko ajan on toitotettu että laatan on kuivuttava se neljä kuukautta ja sitä ennen ei voi tyyliin laminaattia asentaa eikä portaita laittaa paikoilleen...

  Onko teidän talonne valmistumassa nopeammin kuin mitä luvattiin? Meille siis on tällä hetkellä luvattu, että lokakuussa päästäis muuttamaan - ja silloin valusta on kulunut kuusi kuukautta (?!). Onkohan noissa Kastellin aikatauluissa vähän reilusti ilmaa vai mihin ihmeeseen he tarvitsevat noin monta kuukautta aikaa? Meillä siis on seinät maalattu kokonaan, takka asennettu ja seuraavaksi vissiin laittavat kattopaneelin paikoilleen.

  terv. toinen talonrakentaja

  VastaaPoista